Omakotitalkkarit Mervi ja Eero Pakarinen ovat vuoden työrupeamansa tehneet. Kiitos siitä heille. Meillä on uusi TE-keskuksen tukema omakotitalkkari haussa. Toivomme, että saamme jälleen hyvän talkkarin jatkamaan Mervin ja Eeron hyvää työtä jäsenillemme.

Yhdistyksen omakotitalkkari on osaava ja huolehtii jäsenistön askareista kiitettävällä taidolla, mutta pienellä tuntiveloituksella (9€/h) kaiken kuntoon. Samalla yhdistys työllistää työttömän, mikä on tänä päivänä hyvä asia.           

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus on 18 €, 2 tuntia, ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Tilaukset kiinteästä omakotitalkkaripuhelinnumerosta on

045 1116737, jolloin voitte suoraan sopia tehtävistä töistä.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Talkkarin tilausnumerona toimii edelleen ja esim. aikataulumuutoksia vastaavia varten numero 045 1116737
Toivotamme kaikille turvallista ja viihtyisää asumista :)

Jäsenpalvelunamme on tilattavissa edullista


OMAKOTITALKKARIAPUA

asumisen ja kodin askareisiin!

         
            Asua voi rivi-, pari- tai omakotitalossa.
         Kannattaa liittyä ja hyödyntää jäsenetu
!

Omakotitalkkaritoiminta on yhdessä TE-keskuksen, Suomen Omakotiliiton ja Korson Omakotiyhdistyksen kanssa tuotettu palvelu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Pienin veloitus on 18 € (kaksi tuntia) ja 9 € seuraavilta tunneilta. Etusijalla on ikääntyvä omakotiväestö, mutta palvelua voi käyttää muukin jäsenistömme. Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä ensimmäisen tilauksesi yhteydessä omakotitalkkarilta saatavalla lomakkeella tai www.omakotiliitto.fi tai kotisivuilta www.korsonoky.fi. 

Omakotitalkkarin tehtäviin kuuluvat mm. pihatyöt, pensaiden leikkaus, puiden pilkkominen, talvella lumen luonti, kodin pienimuotoiset kunnostus- ja korjaustyöt, siivous, ikkunoiden pesu ja asiointi. Mukaan voi liittää muutakin esim. alueen vartiointia. Hän työskentelee asiakkaan ehdoilla heidän kotonaan ja pääsääntöisesti asiakkaan omilla työvälineillä. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus ja -työ yhdellä asiakkaalla on vähintään 2 tuntia (18 €), ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talkkaritoiminnan vastaavana toimii Kai Etelämäki 050 5003617