Facebook

Omakotitalkkari

Etsimme 

jälleen uutta omakotitalkkaria jäsenistömme palvelukseen. Kerromme välittömästi, kun olemme löytäneet tehtävään sopivan työntekijän. Valitettavasti hakijoita on erittäin vähän, ja nyt siis toivomme vain parasta.

EERO PAKARISEN TYÖSUHDE ON TE-KESKUKSEN PALKKAUSJÄRJESTELMÄN MUKAISESTI LOPPUNUT LOKAKUUN PUOLIVÄLIIN. SUURKIITOS JÄLLEEN PIDETYLLE TALKKARILLEMME EEROLLE. TOIVOTTAVASTI SAAMME SINUT PIAN MEIDÄN JÄSENISTÖMME AVUKSI.

Kiitos Eero !


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Talkkarin tilausnumerona toimii edelleen ja esim. aikataulumuutoksia vastaavia varten numero 045 1116737Toivotamme kaikille turvallista ja viihtyisää asumista :)

Jäsenpalvelunamme on tilattavissa edullista


     OMAKOTITALKKARIAPUA

asumisen ja kodin askareisiin!

         
            Asua voi rivi-, pari- tai omakotitalossa.
         Kannattaa liittyä ja hyödyntää jäsenetu
!

Omakotitalkkaritoiminta on yhdessä TE-keskuksen, Suomen Omakotiliiton ja Korson Omakotiyhdistyksen kanssa tuotettu palvelu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Pienin veloitus on 18 € (kaksi tuntia) ja 9 € seuraavilta tunneilta. Etusijalla on ikääntyvä omakotiväestö, mutta palvelua voi käyttää muukin jäsenistömme. Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä ensimmäisen tilauksesi yhteydessä omakotitalkkarilta saatavalla lomakkeella tai www.omakotiliitto.fi tai kotisivuilta www.korsonoky.fi. 

Omakotitalkkarin tehtäviin kuuluvat mm. pihatyöt, pensaiden leikkaus, puiden pilkkominen, talvella lumen luonti, kodin pienimuotoiset kunnostus- ja korjaustyöt, siivous, ikkunoiden pesu ja asiointi. Mukaan voi liittää muutakin esim. alueen vartiointia. Hän työskentelee asiakkaan ehdoilla heidän kotonaan ja pääsääntöisesti asiakkaan omilla työvälineillä. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus ja -työ yhdellä asiakkaalla on vähintään 2 tuntia (18 €), ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talkkaritoiminnan vastaavana toimii Kai Etelämäki 050 5003617