Facebook

Omakotitalkkari

HYVIÄ UUTISIA HUOM!


OLEMME SAANEET PALKATTUA PUOLEKSI VUODEKSI TUTUN EERO PAKARISEN OMAKOTITALKKARIKSEMME JÄSENTEMME AVUKSI. EERON TYÖSOPIMUSTA ONNISTUTTIIN JATKAMAAN TE-KESKUKSEN KANSSA AINA LOKAKUUN PUOLEEN VÄLIIN 2018 ASTI


TILAA YHDISTYKSEN OMAKOTITALKKARI AVUKSESI.


Olemme muuttaneet toistaiseksi käytäntöä, ja tilaukset tehdään omakotitalkkarivastaavan Kai Etelämäen kautta numerosta 0505003617. Talkkarin numerona toimii esim. aikataulumuutoksia tai vastaavia varten numero 045 1116737

Hän kulkee autolla, ja mikäli keli ja sää niin vaativat hän voi myös lumityöt tehtyään hiekoittaa esimerkiksi polun postilaatikolle, JÄ TÄMÄ PIENI TURVAHIEKOITUS ON MAKSUTON PALVELU YHDISTYKSELTÄMME.

Ottakaa yhteyttä ja käyttäkää jäsenpalvelujamme hyväksenne!

Toivotamme kaikille turvallista ja viihtyisää asumista - vaikka Omakotitalkkarimme avulla.


Jäsenpalvelunamme on tilattavissa edullista

     OMAKOTITALKKARIAPUA

asumisen ja kodin askareisiin!

         
            Asua voi rivi-, pari- tai omakotitalossa.
         Kannattaa liittyä ja hyödyntää jäsenetu
!

Omakotitalkkaritoiminta on yhdessä TE-keskuksen, Suomen Omakotiliiton ja Korson Omakotiyhdistyksen kanssa tuotettu palvelu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Pienin veloitus on 18 € (kaksi tuntia) ja 9 € seuraavilta tunneilta. Etusijalla on ikääntyvä omakotiväestö, mutta palvelua voi käyttää muukin jäsenistömme. Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä ensimmäisen tilauksesi yhteydessä omakotitalkkarilta saatavalla lomakkeella tai www.omakotiliitto.fi tai kotisivuilta www.korsonoky.fi. 

Omakotitalkkarin tehtäviin kuuluvat mm. pihatyöt, pensaiden leikkaus, puiden pilkkominen, talvella lumen luonti, kodin pienimuotoiset kunnostus- ja korjaustyöt, siivous, ikkunoiden pesu ja asiointi. Mukaan voi liittää muutakin esim. alueen vartiointia. Hän työskentelee asiakkaan ehdoilla heidän kotonaan ja pääsääntöisesti asiakkaan omilla työvälineillä. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus ja -työ yhdellä asiakkaalla on vähintään 2 tuntia (18 €), ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talkkaritoiminnan vastaavana toimii Kai Etelämäki 050 5003617