Facebook

Omakotitalkkari

CORONA-VIRUS EPIDEMIAN VUOKSI SUOSITUSTEN MUKAAN TALKKARI TULEE TÖIHIN ASIAKKAAN PYYNNÖSTÄ, MUTTA SUOSITELTAVAT TYÖT TEHDÄÄN ULKOTILOISSA. KONTAKTIA ASIAKKAASEEN VÄLTETÄÄN. SAIRAAN ASIAKKAAN LUO OMAKOTITALKKARI EI VOI TULLA. NOUDATAMME ÄÄRIMMÄISTÄ HUOLELLISUUTTA TARTUNNAN ESTÄMISEKSI. 

VIELÄ HUHTIKUUN PUOLEEN VÄLIIN ON AIKAA KÄYTTÄÄ OMAKOTITALKKARI JUHA SAARIKON PALVELUKSIA 

Hän on monitaitoinen Korson hyvin tunteva Juha Saarikko.

Kevät tulee kohisten ja nyt olisikin hyvä aika varata omakotitalkkari kevätsiivouksiin ja pihan kevätkunnostuksiin. Kesän ruohonleikkuut kannatta sopia vaikka etukäteen, jotta välttyy yllätykseltä, että talkkarin allakka onkin jo täyteen varattu.

Yhdistyksen omakotitalkkari on osaava ja huolehtii jäsenistön askareista kiitettävällä taidolla, mutta pienellä tuntiveloituksella (9€/h) kaiken kuntoon. Samalla yhdistys työllistää työttömän, mikä on tänä päivänä hyvä asia.           

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus on 18 €, 2 tuntia, ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Tilaukset kiinteästä omakotitalkkaripuhelinnumerosta on 045 1116737, jolloin voitte suoraan sopia tehtävistä töistä.


EERO PAKARISEN TYÖSUHDE ON TE-KESKUKSEN PALKKAUSJÄRJESTELMÄN MUKAISESTI LOPPUNUT LOKAKUUN PUOLIVÄLIIN. SUURKIITOS JÄLLEEN PIDETYLLE TALKKARILLEMME EEROLLE. TOIVOTTAVASTI SAAMME SINUT PIAN MEIDÄN JÄSENISTÖMME AVUKSI.

Kiitos Eero !


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Talkkarin tilausnumerona toimii edelleen ja esim. aikataulumuutoksia vastaavia varten numero 045 1116737Toivotamme kaikille turvallista ja viihtyisää asumista :)

Jäsenpalvelunamme on tilattavissa edullista


     OMAKOTITALKKARIAPUA

asumisen ja kodin askareisiin!

         
            Asua voi rivi-, pari- tai omakotitalossa.
         Kannattaa liittyä ja hyödyntää jäsenetu
!

Omakotitalkkaritoiminta on yhdessä TE-keskuksen, Suomen Omakotiliiton ja Korson Omakotiyhdistyksen kanssa tuotettu palvelu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Pienin veloitus on 18 € (kaksi tuntia) ja 9 € seuraavilta tunneilta. Etusijalla on ikääntyvä omakotiväestö, mutta palvelua voi käyttää muukin jäsenistömme. Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä ensimmäisen tilauksesi yhteydessä omakotitalkkarilta saatavalla lomakkeella tai www.omakotiliitto.fi tai kotisivuilta www.korsonoky.fi. 

Omakotitalkkarin tehtäviin kuuluvat mm. pihatyöt, pensaiden leikkaus, puiden pilkkominen, talvella lumen luonti, kodin pienimuotoiset kunnostus- ja korjaustyöt, siivous, ikkunoiden pesu ja asiointi. Mukaan voi liittää muutakin esim. alueen vartiointia. Hän työskentelee asiakkaan ehdoilla heidän kotonaan ja pääsääntöisesti asiakkaan omilla työvälineillä. Ammattityöt ja vaaralliset työt eivät kuulu toimenkuvaan.

Talkkarin työaika on kello 9.00 - 15.00. Minimiveloitus ja -työ yhdellä asiakkaalla on vähintään 2 tuntia (18 €), ja 9 € seuraavilta tunneilta. Laskutus tapahtuu pankkisiirrolla. Huom! Korvaus työstä on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talkkaritoiminnan vastaavana toimii Kai Etelämäki 050 5003617