Jäsentiedote

TIEDOTTAMINEN JA JÄSENTIEDOTE KOTILAINEN

TIEDOTTEEMME KOTILAINEN on  ilmestynyt syyskuussa 2021 

Ilmoittajat voivat ottaa yhteyttä kotilainen(at)korsonoky.fi 

Korson Omakotiyhdistys ry julkaisee jäsentiedotetta KOTILAINEN pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Kotilaista voi myös lukea näiden kotisivujen oikeasta palkista näköiskappaleina. Kotilainen jaetaan painettuna lähes 5000 omakoti-, pari- ja rivitalotalouteen. Suuri osa yhdistyksemme jäsenistä on seniori-ikäistä eikä nettiyhteyksiä ole käytössä.

KOTILAINEN sisältää yhdistykselle ja tiedotteen näinkin laajassa mittakaavassa julkaisemisen mahdollistavia ilmoituksia. Mainostajat haluavat tukea toimintaamme ja monet niistä tarjoavatkin omia palveluitaan ja tuotteitaan yhdistyksemme jäsenille erikoishintaan.

Saadaksemme neuvoteltua hyviä jäsenetuja jäsenistöllemme, tarvitsemme hyvälaatuisen ja informatiivisen tiedotteen, johon yhteistyökumppanit ovat halukkaita panostamaan ja sitä kautta myöntämään rahanarvoisia etuja. Teemme tiedotetta talkoovoimin, mutta taitto, painatus ja jakelu on tuotettava ammattilaisten toimesta.

Julkaisemme kotisivuillamme nopeatempoisempia tiedotteita, joten kannattaa vierailla sivuillamme säännöllisesti.

Mikäli haluatte, että voisimme joskus tavoittaa teidät sähköpostilla, ilmoittanette osoitteenne joko suoraan toimisto(at)omakotiliitto.fi tai hallituksemme jäsenille. Tarvitsemme mielellämme nimenne lisäksi jäsennumeron (jäsenkortistanne tai Omakotilehden takakannesta). Sähköpostin osoitteenmuutokset samalla tavalla. Kiitos!

Toivomme, että otatte rohkeasti yhteyttä palautelomakkeen kautta, ja kerrotte toiveita yhdistyksen toimintaan ja asioista, joihin toivotte meidän yhdistyksenä ottavan kantaa.

Palautetta toivomme myös uusista kotisivuistamme, sekä siitä minkälaisia asioita haluaisitte kotisivuiltamme lukea.

Hannelele Puusa-Ruohonen, viestintävastaava, puh 040 041 6726
kotilainen@korsonoky.fi


KOTILAINEN 1 2017 ilmestyy huhtikuussa 2017. Ilmoituksista voi jo nyt ottaa yhteyttä yllä oleviin henkilöihin. Aineistoja voi alkaa toimittaa tai sopimuksen mukaan. Syksyllä ilmoitamme aineistoaikataulun.

Ohessa mediakortti ja ilmoitusmyyntisopimus, joita hiirellä klikkaamaalla aukeaa pdf-tiedosto. Voit tallentaa ilmoitusmyyntisopimuksen ja toimittaa sen täydennettynä ja liittää julkaistavan aineiston mediakortin ohjeistuksen mukaisesti liitteenä  yhteyshenkilöille.


Mediakortti

Ilmoitusmyyntisopimumus