Tulevia tapahtumia

Tervetuloa asukasiltaan, jossa korsolainen puutarha- ja luonnontuotealan yritys Uoma Vulgaris ay esittelee toimintaansa. Yritys tuottaa vihanneksia, yrttejä, taimia ja elintarvikkeita. Se järjestää retkiä, työpajoja, virkistyspäiviä ja pihanhoitopalveluja. Yritys toimii Vanhalla Lehmuston tilalla. Toimintaansa esittelevät Maija Suomela ja Kimmo Englund. Tilaisuus alkaa klo 18.00 ennen syyskokousta 29.11.2022 Lumon alakerran kokoustilassa. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa tapaamaan meitä Korson kirkon edustalle la 3.9.2022 klo 12-15 Korson Kyläpäivänä. Tervetuloa!

Kutsu asukasiltaan

torstaina 28.4.2022 klo 18.00 alkaen Lumon alakerran koulutustilaan, Urpiaisentie 14, Vantaa

Tilaisuudessa Lämpöpartio esittelee ilma-vesilämpö- ja aurinkoenergiaratkaisuja, joilla kodin energiantuotannossa voi siirtyä kohti omavaraista energiantuotantoa. Lämpöpartio kertoo myös mm. energiaremonttiin tarjolla olevista tuista sekä mahdollisuudesta tehdä remontti edullisemmin yhteishankintana.

7.5.2022 Omakotipäivä on liputuspäivä
31.5.2022 klo 17.00-18.30 Kasvinvaihtopäivä pikku Ässällä

16.6.2022 klo 9-18.30 kesäretki Taidekeskus Salmelaan

********************

Asukasilta ja syyskokous 23.11.2021 klo 18.00 

Tervetuloa asukasiltaan klo 18.00, jossa kuulemme Vesivekin kattoremontista, turvatuotteista sekä salaojista. Tule kyselemään lisää.

Syyskokouksen aloitamme klo 19.00. Tervetuloa! Kahvitarjoilu.

TIEDOKSI JÄSENILLEMME;

Ilmailumuseon retki täyttyi ennätysajassa, joten valitettavasti mukaan ei enää mahdu. Osallistujarajoitus ei ollut yhdistyksestä kiinni. On ollut myös lukuisia kiinnostuneita, joten katsomme josko tekisimme toisen retken keväällä. Olemme todella pahoillamme. Silti olemme iloisia, että retkemme ovat suosittuja :). 

Ollaan yhteydessä ja hyvää syksyn jatkoa kaikille jäsenillemme <3.

t. Yhdistyksen hallituksen puolesta Hannele Puusa-Ruohonen


Tervetuloa Korson Omakotiyhdistyksen yhteiselle retkelle

Tutustumaan Suomen Ilmailumuseoon

Korson Omakotiyhdistys järjestää jäsenistölleen tutustumisen Suomen Ilmailumuseoon tiistaina 9. marraskuuta 2021. Yhdistys maksaa sisäänpääsyn ja opastuksen. Opastettu kierros alkaa klo 15.00 ja paikalla Ilmailumuseossa tulee olla 14.45. Opastus on tunnin mittainen ja sen jälkeen voi viipyä museon Yläpilvi kahviossa. Kahvittelut jokainen kustantaa itse.

Sitovat ilmoittautumiset Ilmailumuseoon tutustumiseen to 4.11.2021 mennessä. 20 nopeimmin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Samoin kuljetus omin kyydein (turvallisuuden vuokse), Ilmailumuseon edessä on parkkipaikkoja. Ilmailumuseon osoite on Karhumäentie 12 (entinen Tietotie).

Ilmoittautuminen Hannele Puusa-Ruohonen, tekstiviestein 0400 416726 tai

hannele.puusa-ruohonen(at)pp.inet.fi

Ps. kaikki jäsenemme eivät ole sähköpostin tavoitettavissa, joten toivoisimme, että kertoisitte tutuille, naapureille, ystäville ja netittömmille retkestämme. Kiitos avustanne .

Convair Metropolitan -matkustajakone on yksi nykyisen näyttelyn suosituimmista kohteista, koska siihen pääsee sisään. (c) Suomen Ilmailumuseo / Elina Lindholm Ilmailumuseon näyttelyiden ytimessä on viimeisten vuosien aikana ollut tarina (tai tarinoita). Näyttelysuunnittelu on lähtenyt sisällöistä, näyttelyihin on pyritty rakentamaan kiintoisa draaman kaari, ja aineisto on valittu käsikirjoituksen mukaan - ei toisinpäin. Teemaltaan rajatuissa erikoisnäyttelyissä tämä on vielä kohtuullisen selkeä lähestymistapa. Entä uuden Ilmailumuseon perusnäyttelyssä? Perusnäyttelyn tulisi jotenkin kuvastaa koko museon aihepiiriä ja tallennusvastuuta - Ilmailumuseon tapauksessa koko suomalaisen ilmailun historiaa, niin siviili- kuin sotilasilmailua ja kaikkia niihin liittyviä ilmiöitä. Punaisen langan löytäminen näin laajasta kokonaisuudesta on jo huomattavasti haastavampaa. Olemme kuitenkin saaneet viime näyttelyidemme sisältölähtöisyydestä runsaasti kiitosta, ja haluamme nostaa tarinat keskiöön myös uudessa perusnäyttelyssämme. Tule mukaan kokemaan turvallista virtuaalimatkailua ja tutustumaan autenttisiin tunnelmiin �� Tervetuloa tutustumaan ilmailuun Korson Omakotiyhdistys ry hallitus

Mahdollinen syysretki, josta ilmoitamme sähköpostilla, kotisivuillamme korsonoky.fi ja facebookissa

23.11.2021 klo 18.00 Tervetuloa Korson Omakotiyhdistys r.y.:n sääntömääräiseen syyskokoukseen monitoimikeskus Lumon alakerran koulutustilaan, Urpiaisentie 14, Vantaa. HUOM! Kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa pidetään kokous etänä. Ilmoitamme siitä kokouskutsussa Vantaan Sanomissa reilu viikko ennen kokousta.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat.

Kasvinvaihtopäivä Pikku-Ässällä tiistaina 25.5.2021 klo 17-19 koronavarauksella.

Lämpimästi tervetuloa !

Teemme lähimatkan Villa Kokkoseen ja oopperahetkeen keskiviikkona 9.9.2020 klo 13-15, Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää. Opastettu kierros Aallon ja Sibeliuksen jalanjäljissä. Paikalle tullaan omilla kuljetuksilla. Sisäänpääsy 13 € tai museokortilla. Yhdistys tarjoaa kakkukahvit. Ilmoittautuminen tekstiviestillä pikaisesti puh 0407178570 tai sirkka.kaipainen@korsonoky.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !

Keväältä siirtynyttä asukasiltaa ei pandemiatartuntojen vuoksi järjestetä 31.8.2020 klo 18.00 olevan kevätkokouksen yhteydessä. Pahoittelumme.

Tervetuloa asukasiltaan keskiviikkona 23.10.2019 klo 18.00

monitoimikeskus Lumon ravintola Villiankkaan, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa aiheena

Korson keskustasuunnitelmat

ja toteutus

 Asukasillassa ke 23.10.2019 klo 18.00-19.00 aluearkkitehti Vesa Karisalo selostaa tilannetta, missä aikataulussa edetään ja mitä on vielä suunnitteilla.   

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!     Järjestäjä Korson Omakotiyhdistys ry

Tule Kasvinvaihtoiltapäivään maanantaina 27.5. klo 17-18.30. Huom UUSI AIKA !

Tuo paikalle harventamiasi kasveja ja vie tilalle sinulle uusia tuttavuuksia. 

TERVETULOA :)


Tervetuloa Korson Kyläpäivänä 4.5. klo 11-14 infopisteellemme Lumo-aukiolle Lumo-lavan vierustalle.

Voit tutustua jäsenetuihimme ja saat runsaasti tietoa pientaloasumisesta.

LISÄKSI pisteessämme saat ilmaista jätevesineuvontaa, jota tulee antamaan ympäristöasiantuntija Paula Luodeslampi.

Vantaanjoen ja Helsingin seudun vesiensuojeluyhdistys ry tarjoaa ilmaista ja puolueetonta jätevesineuvontaa haja-asutusalueiden jätevesien käsittelystä.

Lämpimästi tervetuloa päivittämään tietosi jäteveden käsittelyvaatimuksista sekä keskustelemaan kiinteistöllesi soveltuvista ratkaisuista!


TERVETULOA :)

Lisätietoa hankkeestamme löydätte täältä:

http://www.vhvsy.fi/sivut/jatevesineuvonta

 


Tervetuloa asukastilaisuuteen 

 - kaksi mielenkiintoista esittelyä                                    

Keskiviikkona 24.4.2019 klo 18.00 

Aluksi saamme kuulla kello 18.00 - 18.30 Koillis-Vantaan uimahallihankkeesta, josta tulee kertomaan projektijohtaja Janne Juntunen

Kello 18.30 - 19.00 kuulemme uusinta tietoa ilma-, vesi- ja maalämmöstä asiantuntijana Timo Knaapi T & V Knaapi Oy:stä

Paikka: Monitoimikeskus LUMO, Urpiaisentie 14, Ravintola Villiankka, 01450 Vantaa 

Kahvitarjoilu     Vapaa pääsy


Tapahtumia Korsossa keväällä ja kesällä 2019

Korson Omakotiyhdistys ry:

                    24.4.2019 klo 18.00 Tervetuloa asukasiltaan, jossa 

kaksi eri aihetta

Aluksi saamme kuulla kello 18.00 - 18.30 Koillis-Vantaan uimahallihankkeesta, josta tulee kertomaan projektijohtaja Janne Juntunen

Kello 18.30 - 19.00 kuulemme uusinta tietoa ilma-, vesi- ja maalämmöstä asiantuntijana Timo Knaapi T & V Knaapi Oy:stä

Paikka: Monitoimikeskus LUMO, Urpiaisentie 14, Ravintola Villiankka, Kahvitarjoilu

                        24.4.2019 klo 19.00 Korson Omakotiyhdistyksen                                   sääntömääräinen kevätkokous monitoimikeskus                                   Lumo, Urpiaisentie 14, Vantaa, Ravintola Villiankka

 4.5.2019 klo 11-15 osallistumme Korson Kyläpäiville Lumon alueella. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään jäseneksi!

27.5.2019 klo 17.00-19.00 Kasvinvaihtopäivä Tuo tullessas - vie mennessäs. Vaihdetaan harvennettuja tai kasvatettuja "liikataimia ja kuulumisia. Paikka on ns. Pikku-Ässän edustalla Terveystalon juurella aseman läheisyydessä.

30.5.2019 Vetomarkkinat, Helatorstaina Korson keskustassa. Tule tapaamaan yhdistyksen edustajia, juttelemaan Korson ajankohtaisista asioista ja kuulemaan jäseneduista

8.6.2019 klo 9-18.45 Korson Omakotiyhdistyksen kesäretki "Kahden ruukin tarina Mathildedaliin ja Teijon kartanoon". Tarkemmat tiedot toisaalla tässä tiedotteessa.

 Vantaan ympäristökeskus tiedottaa:

Ötökkävuosi 2019

Talkoot ovat osa Vantaan ötökkävuotta 2019. Hyönteiset ja muut pienet selkärangattomat eläimet, ötökät, ovat elintärkeitä ekosysteemien toiminnan ja ihmisen hyvinvoinnin kannalta.

Lisätietoja ötökkävuodesta ja sen tapahtumista:

• Internetsivuilla www.vantaa.fi /vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/otokkavuosi

• Facebookista www.facebook.com/vantaanlahiluonto/

 Puroille tulossa vieraslaji-, siivous- ja kunnostustalkoita

Tervetuloa toimintaan lähiluonnon hyväksi myös purotalkoissa. Eri puolilla Vantaata voi talkoissa

kitkeä jätti palsamia purojen varsilta, siivota romuja tai kunnostaa puronuomaa soraistamalla.

Tiedotamme talkoista tarkemmin keväällä ja kesällä:

·       Internetsivuilla www.vantaa.fi /vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/otokkavuosi

• Facebookista www.facebook.com/vantaanlahiluonto/

Pysy kuulolla!

Kannattaa seurata kotisivujamme www.korsonoky.fi facebookia lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Tarkempia tietoja voi myös kysyä hallituksemme jäseniltä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Korson Omakotiyhdistyksen kesäretki 2019 lauantaina 8.6.

Kahden ruukin tarina Mathildedaliin ja Teijon kartanoon

Matkaohjelma:

Klo 9.00 Lähtö Korsosta Lähtöpaikka ravintola Korson Aadan edestä

Korsontie 2. Liikenne Seppälän tilausajobussilla.

Matkan aikana yksi lyhyt pysähdys.

11.30 Hotelli Mathildedalin luona opas Krista Gustafson tulee oppaaksemme.

Lähdemme opastetulle kävelykierrokselle Mathildedalin ruukin alueelle. Kierroksen aikana tutustuminen Teijon Tehtaat vuosien saatossa -näyttelyyn. Käymme myös Suomen ainoassa alpakkavillakehräämössä, jossa villalankojen ostomahdollisuus. Meren rannalla sijaitseva Mathildedal on myöhäinen, vuodesta 1852 alkaen raudan tuotantoon ja metallitarvikkeiden valmistukseen erikoistunut ruukki. Kävelykierros kestää tunnin ja matka ei ole pitkä.

12.30 Lounas Mathildedalin Marinassa, joka on meren rannalla sijaitseva ravintola.

Noutopöytä, menu on Saaristolaisbrunssi:

alkukeitto, salaattipöytä, kylmä liha- ja kalapöytä, lämmin liha- ja kalaruoka. Leipää ja levitettä. Kahvi/tee ja päivän makea esim. marjapiirakka tai täytekakku. Ruuat ovat laktoosittomia ja pääosin gluteenittomia.

13.45-14.30 Ruokailun jälkeen on ostosmahdollisuus Mathildedalin ruukin puodeissa, paikallisten tuottajien monenlaisia herkkuja. Second Chance liikkeessä  on myynnissä mm. kotimaisia naisten ja lasten persoonallisia vaatteita. Matildan puistotie 4 on myynnissä panimon omaa olutta ja Kyläleipurin leipää.


14.30 Siirrymme bussilla Teijon ruukkiin ja opas Juha Bäckmandin tapaamme Teijon Masuunin edessä, Masuunissa on kahvila ja vaihtuvia näyttelyitä.  Tutustuminen Teijon kartanoon klo 15.00 alkaen. Halikonlahden rannalla sijaitseva Teijo tunnetaan mahtavana aateliskartanona keskiajalta lähtien. Nykyinen rokokootyylinen päärakennus on valmistunut 1770. Rakennuksessa on kolme kerrosta eikä ole hissiä, joten ei sovi liikuntarajoitteisille. Kartano on yksityiskartano ja avoinna vain ryhmille tilauksesta.

Tutustuminen Teijon kirkkoon on myös mahdollinen. Tämä Suomen pienin kivikirkko on valmistunut 1829 ja muistuttaa enemmän kiinalaista pegodia kuin perinteistä suomalaista kirkkorakennusta.

16.30 Lähdemme paluumatkalle ja olemme takasin Korsossa klo 18.45.       

Retken kesto on n. 10 t.

Matkan hinta Korson omakotiyhdistyksen jäsenille 70 euroa ja ei jäsenille 78 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksu Korson Omakotiyhdistyksen tilille FI 4957 2068 2004 5511, viestikenttään osallistujan/osallistujien nimet, ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Maksut viimeistään ma 13.5. 2019 mennessä.


Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkavakuutuksen osallistujat hoitavat itse. Erityisruokavaliotoiveet 13.5.2019 mennessä osoitteeseen:

maija.hurri@korsonoky.fi

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Kartanomatkat.

Retken hintaan sisältyy                                   

- opastettu kävelykierros Mathildedalin ruukin alueella

- tutustuminen näyttelyyn Mathildedalissa

- ruokailu Mathildedalin Marinassa noutopöytä

- ostosmahdollisuus Mathildedalin ruukin puodeissa

-  tutustuminen Teijon kartanoon kohteen oman oppaan johdolla

- tutustuminen Teijon kirkkoon oppaan johdolla

- opastukset ja oppaiden palvelut oheisen matkaohjelman mukaisesti

- sisäänpääsymaksut ohjelmassa mainittuihin kohteisiin

- kuljetus tilausajobussilla oheisen ohjelman mukaisesti

_____________________________

maanantaina 26.11.2018 klo 18.00

monitoimikeskus Lumon alakerran kokoustilaan (068), Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa klo 18-19, jolloin saamme uusinta tietoa Vantaan Energian asiatuntijalta aiheesta

Miten voit tuottaa aurinkosähköllä osan käyttämästäsi sähköstä itse!

Miten ja millaiset laitteistot ja kustannukset?

Entä voinko myydä liian sähkön?

 

Tom Lindström Vantaan Energiasta selostaa aurinkosähköön liittyviä asioita ja vastaa kysymyksiin.    

 

Tervetuloa!       

Kahvia ja pullaa tarjolla

 

Korson Omakotiyhdistys järjestää yhteisen retken uuteen Fazerilaan lauantaina 17.11.2018 klo 11.00 osoitteessa Fazerintie 6, 01230

 Vantaa

Näyttelykierroksen lippujen hinnat yhdistyksen jäsenille ovat 12 € (13,00 €) / aikuinen, 10 € (11,00 €) / eläkeläinen, opiskelija sekä 9,00 € (9,50 €) / lapsi (5-17-vuotiaat). Ryhmäretki toteutuu, kun vähintään 10 hlöä on lähdössä. Sitovat ilmoittautumiset maksamalla sisäänpääsymaksu (summa montako lähtee), joka suoritetaan Korson Omakotiyhdistyksen tilille FI 4957 2068 2004 5511, viestikenttään osallistujien nimet ja puhelinnumero perjantaihin 1.11.2018 mennessä.

Paikalle on hyvä tulle hyvissä ajoin. Saapuminen omilla autoilla, kimppakyydeillä ja alta löytyvän linkin kautta yleisillä kulkuneuvoilla.

Tervetuloa Fazerin sydämeen!

Koe tuttu Fazer uudella tavalla - kaikilla aisteilla!

Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, laajaan tuotevalikoimaan, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Fazeriin kokonaan uudella, hauskalla ja inspiroivalla tavalla - kaikilla viidellä aistilla. Näyttelykierros huipentuu karkkimetsään!

Samalla voit hankkia herkkuja kotiin, tuliaisia ystävälle, matkamuistoja, lahjoja tai ihan vaan itselle hyvän mielen tuojaksi!

Reittioppaasta selviää tarkemmat reitit ja aikataulut: www.reittiopas.fi

Esteettömyys

Vierailukeskus on täysin esteetön, kaikki tilat ovat kynnyksettömiä ja yläkertaan pääsee hissillä. Keskuksessa liikkumisesteetön WC. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita vierailukeskukseen.

Invapysäköinti
Pääsisäänkäynnin edustalla on kolme invapysäköintipaikkaa.

Lämpimästi tervetuloa !10.5.2018 Vetomarkkinat, KORSON VETO EI JÄRJESTÄ TÄNÄ VUONNA VETOMARKKINOITA!

12.5.2018 klo 11-15 osallistumme Korson Kyläpäiville Lumon alueella. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään jäseneksi!

29.5.2018 klo 18.00-19.30 Kasvinvaihtopäivä Tuo tullessas - vie mennessäs. Vaihdetaan harvennettuja tai kasvatettuja "liikataimia ja kuulumisia. Paikka on ns. Pikku-Ässän edustalla Terveystalon juurella aseman läheisyydessä.

9.6.2018 klo 9-18.30 Korson Omakotiyhdistyksen kesäretki Hämeeseen Hahkialaan, Lepaalle, Hattulaan ja Aulangolle. 

Korson Omakotiyhdistyksen kesäretki 2018

lauantaina 9.6.

Hämeeseen Hahkialaan, Lepaalle, Hattulaan ja Aulangolle

Matkaohjelma

klo 9.00 Lähtö Korsosta Lähtöpaikka Ravintola Korson Aadan edestä, os. Korsontie 2. Liikenne Seppälän tilausajobussilla.   

10.15 Opas Eevakaarina Suominen, kohtaa ryhmämme Hämeenlinnassa linja-autoaseman vieressä olevalla turistipysäkillä.    

10.15- 10.45 Kahvi lihariisipasteijan kera Cafe Hoffissa, Hämeenlinnassa.  Jos ilma on suotuisa, kahvilassa on myös terassitila käytettävissä.

Ostosmahdollisuus kahvin juonnin ohessa Wetterhoffin korttelissa ja Wetterhoffin myymälässä, jossa myynnissä erilaisia käsityötarvikkeita ja käsityötuotteita, lahjatavaroita (pöytä- ja lautasliinoja, pyyheliinoja jne.).

11.15-11.45 Tutustuminen Pyhän Ristin kirkkoon Hattulassa oppaan johdolla, Pyhän Ristin kirkko on tunnettu erityisesti lukuisista kalkkimaalauksistaan. Kuva-aiheita on yhteensä 193. Kuvat peittävät kokonaan kirkon kaikki sisäpinnat.

12.15-13.45 Tutustuminen Hahkialan kartanoon Hauholla ja lounas kartanossa noutopöydästä. 

Menu: salaatteja, kalaa, lihaa, lisukkeet, juomat, leivät, jälkiruoka ja kahvi.

Hahkialan kylä on 1400-, 1500- sekä 1600-luvun alkupuoliskolla ollut läänitettynä useille eri henkilöille. Pääosin nämä ovat kuuluneet maamme historiasta tunnettuihin sukuihin.

Eri lähteissä Hahkialasta on mainintoja 1400-luvulta lähtien. Nykyisin kartanon omistaa Karl Fazer ja kartano on tilauksesta avoinna ryhmille toimien mm. kokoushotellina. Hahkialan Kartanon puutarhan on suunnitellut aikoinaan puutarha-arkkitehti Paul Olsson. Hahkialan puutarha on osittain ns. ranskalaistyylistä. Puutarhaa kehitetään nykyisin alkuperäiseen asuunsa.

Tutustuminen Hauhon vanhaan raittiin bussista käsin.

14.30-16.00 Tutustuminen Lepaan kartanoalueeseen oppaan johdolla. Oppaan johdolla käydään yleensä mm. pienellä, vanhalla hautausmaa-alueella.

Ostosmahdollisuus Lepaan puutarha- ja viinimyymälässä.

Tutustuminen Aulangon kansallispuistoon, jossa tehdään bussikierros puistometsässä.  Aulangon luonnonsuojelualue perustettiin 1930 ja sitä laajennettiin 1991. Alue on 152,5 ha laajuinen ja se on Metsähallituksen hallinnassa. Puiston alue raivattiin massiivisissa rakennustöissä vuosina 1883-1910. Puistoon istutettiin paljon ulkomaisia puita, pensaita ja kukkia. Sinne kaivettiin myös kaksi tekolampea, rakennettiin näköalaterasseja ja huvimajoja. Näyttävin puistometsän rakennuksista on 33 metriä korkea näkötorni, joka sijaitsee Aulankovuorella.

Alueella kulkevan yksisuuntaisen asfalttipäällysteisen rengastien varrelta löytyy suurin osa alueen nähtävyyksistä, joita ovat Ruusulaakson paviljonki, Joutsenlampi ja Metsälampi.

17.15 Opas jättää ryhmän Hämeenlinnassa.

18.30 Paluu Korsoon.

Lisätietoja kohteista ja matkaohjelmasta (ei ilmoittautumisia) arkisin klo 9-18 Kartanomatkat/Marjut Jokinen p. 050 381 9203 tai kartanomatkat@kartanomatkat.

Kesto n. 9 t

Matkan hinta jäsenille on 65 euroa henkilö, ei jäsenille 79 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset maksamalla 65 € tai 79 €, joka suoritetaan Korson Omakotiyhdistyksen tilille FI 4957 2068 2004 5511, viestikenttään osallistujien nimet, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Maksut viimeistään pe 11.5.2018 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään maksujärjestyksessä. Matkavakuutukset osallistujat hoitavat itse. Erityisruokavaliosta toiveet 11.5.2018 mennessä: maija.hurri@korsonoky.fi

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Kartanomatkat.

 Retken hintaan sisältyy

- kahvi pasteijan kera Cafe Hoffissa Hämeenlinnassa

- ostosmahdollisuus Wetterhoffin talossa

- tutustuminen Pyhän Ristin kirkkoon Hattulassa

- ruokailu Hahkialan kartanossa Hauholla

- tutustuminen Hahkialan kartanoon oppaan johdolla

- tutustuminen Lepaan kartanoalueeseen oppaan johdolla                                                                                                                 

- ostosmahdollisuus Lepaan puutarha- ja viinimyymälässä

- opastettu bussikierros Aulangolla oppaan johdolla

- sisäänpääsymaksut matkaohjelmassa mainittuihin kohteisiin

- opastus ja oppaan palvelut oheisen matkaohjelman mukaisesti

- linja-autokuljetus oheisen ohjelman mukaisesti


Tervetuloa kesäretkelle!


 ------------------

                  

12.5.2018 klo 11-15 osallistumme Korson Kyläpäiville Lumon alueella. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään jäseneksi

29.5.2018 klo 18.00-19.30 Kasvinvaihtopäivä Tuo tullessas - vie mennessäs. Vaihdetaan harvennettuja tai kasvatettuja "liikataimia ja kuulumisia  Pikku-Ässän edustalla Terveystalon juurella aseman läheisyydessä. 


Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja ideoida kanssamme jotain uutta! Ota rohkeasti yhteyttä !

Kuvateksti

Kuvateksti